Denní menu

   

 

Denní menu od 24.2-28.2.2020

Pondělí:

Polévka :   Česnečka (1,3)

Hl.chod:    1.Vepřová kýta na zelených fazolkách,vařený brambor (1,3,7,9)

                  2.Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                  3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,9,7)

Úterý:

Polévka:       Bramboračka(1,3)

Hl. chod:       1. Kuřecí plátek se šunkou,sýrem a broskví,opečený brambor,tatarka(1,3,7,9)

                      2.Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,9,7)

Středa:

Polévka:          Kuřecí vývar se smaženým hráškem (1,3,9)

Hl. chod:       1 .Maďarský guláš,houskový knedlík (1,3,)

                      2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)

Čtvrtek:

Polévka:         Hrachový krém (1,3,7)

Hl. chod:       1. Vepřový lubochňan,vařený brambor(1,3,7,)

                      2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)

Pátek:

Polévka:        Italská s těstovinou(1,3,7,9)

Hl. chod:       1. Kapustový karbanátek,vařený brambor,tatarka(1,3,7)

                       2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,7,9)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)                                           

   Cena menu 90,-