Denní menu

   

Denní menu od 20.1-24.1.2020

Pondělí:

Polévka :   Bramboračka (1,3,7)

Hl.chod:    1.Rajská hovězí pečeně,houskový knedlík (1,3,9)

                  2.Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                  3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,9,7)

Úterý:

Polévka:       Uzená s rýží (1,3)

Hl. chod:       1. Kuřecí roláda,vařený brambor,tatarka(1,3,7,9)

                      2.Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,9,7)

Středa:

Polévka:          Bramborová (1,3,9)

Hl. chod:       1 .Pečená kýta,bílé zelí,bramborový knedlík (1,3,7)

                      2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)

Čtvrtek:

Polévka:         Kuřecí vývar s kapáním (1,3)

Hl. chod:       1. Vepřový plátek se šunkou a vejcem,šťouchaný brambor,tatarka(1,3,7,)

                      2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,9,7)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)

Pátek:

Polévka:        Kulajda(1,3,7,9)

Hl. chod:       1. Hovězí ,,Stroganov‘‘,dušená rýže1,3,7)

                       2. Kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka (1,3,7,9)

                      3. Smažený sýr,hranolky,tatarka.(1,3,7,9)                                           

   Cena menu 90,-