Denní menu s sebou
Denní menu od 8.3 - 12.3. 2021
Pondělí:
Polévka: Bramboračka 15,-
Hl. chod: 1.Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,bílé zelí 90,-
2. Grilovaná panenka ve slanině,opečený brambor 125,-
Úterý:
Polévka: Zelná 15,-
Hl. chod: 1. Gnocchi na smetaně s kuřecím masem a špenátem 90,-
2. Vepřový steak na zeleném pepři,hranolky 125,-
Středa:
Polévka: Gulášová 15,-
Hl. chod: 1.Vepřové výpečky,špenát,bramborový knedlík 90,-
2. Krůtí steak na rozmarýnu,vařený brambor 125,-
Čtvrtek:
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi 15,-
Hl. chod: 1. Katův šleh,bramboráčky(pikantní vepřová směs) 90,-
2.Pstruh na bylinkovém másle,vařený brambor 125,-
Pátek:
Polévka: Čočková s párkem 15,-
Hl. chod: 1. Maďarský guláš,houskový knedlík 90,-
2.Špíz z panenky ,vařený brambor ,tatarka 125,-
Denně smažený sýr,hranolky,tatarka 90,-
Denně smažený kuřecí (vepřový) řízek,hranolky,tatarka 90,-
www.restauracenatruhlarne.cz